Pokličite nas

02 123 456

Pišite nam

info@mladinaptuju.si

Prenesite

aplikacijo

Dobimo se v parku! Zapojmo skupaj

Začetek dogodka: 06.05.2023
Konec dogodka: 06.05.2023

Dobimo se v parku! ZAPOJMO SKUPAJ


Vabimo in najavljamo tretje srečanje v ciklu dogodkov Dobimo se v parku!, ki smo ga ptujske nevladne organizacije in aktivni občani aktivno oblikovali z željo po oživitvi mesta, spodbujanju druženja med prebivalci in uporabe zelenih površin v mestu. Druženja se odvijajo vsako prvo soboto v mesecu na različnih lokacijah.

Tokrat bomo z ženskim pevskim zborom Lilith ogreli grla in zapeli slovenske pesmi. Pridite in se nam pridružite v pesmi v soboto, 6. 5. 2023, med 14.00 in 16.30 na Panorami (na najvišjem platoju pri klopeh). Park bomo tokrat uporabili kot prostor za druženje ob pesmi. Če igrate kakšen inštrument ali če se vam doma skriva kakšna pesmarica, jih prinesite s seboj. Se že veselimo skupnega petja.


 

Kliknite tukaj za celoten program dogodkov  “DOBIMO SE V PARKU” v letu 2023!

Druženja se odvijajo vsako prvo soboto v mesecu na različnih lokacijah.


Kako lahko prispevate k izvedbi bolj zelenega dogodka?
Na dogodek pridete peš ali s kolesom. Za kavo in čaj bo poskrbljeno, vas pa vabimo, da prinesete svoj najljubši lonček ali skodelico ter tako aktivno prispevaš k zmanjševanju odpadkov. Nekaj pa jih bo vseeno na zalogi.

Ekipa nevladnih organizacij: Društvo Steza, KD Objemko, Ženski pevski zbor Lilith, Zasebni vrtec Vilinski gaj – Ptuj, Terezine knjige, DPD Svoboda Ptuj, Kuku – društvo za kreativno udeležbo, Društvo Zoja, Regionalno stičišče NVO Podravja

Scroll to Top