Mednarodna aktivnost

Prijave za udeležbo na Evropskem mladinskem dogodku (EYE2020) s skupino MSS smo podaljšali. Še vedno imamo na voljo nekaj prostih mest.

Vsake dve leti se na Evropskem mladinskem dogodku zbere tisoče mladih Evropejcev, ki med seboj izmenjujejo dobre prakse ter razpravljajo o prihodnosti Evrope. Evropski mladinski dogodek bo letos potekal pod sloganom: EYE2020 – Prihodnost je sedaj. Evropski mladinski dogodek bo potekal 29. in 30. maja 2020 v Strasbourgu.

Mladinski svet Slovenije bo tudi letos s podporo Zavoda MOVIT, nacionalne agencije evropskih programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropske solidarnostne enote, omogočil skupini mladih udeležbo na Evropskem mladinskem dogodku 2020.

V Strasbourg bomo odšli v četrtek, 28. aprila 2020, ob enih ponoči. Odhod iz Strasbourga je predviden v nedeljo, 31. maja 2020, ob enih ponoči. Stroške prevoza in nastanitve (2 nočitvi z zajtrkom) bo pokril organizator. Izbrani kandidati/-ke bodo morali/-e pred odhodom plačati prispevek v višini 20 EUR. Vse ostale stroške, vključno s stroški prehrane in varščine za nastanitev, si bodo morali udeleženci/-ke kriti sami/-e.

Kako se lahko prijavite?

Če se želite udeležiti Evropskega mladinskega dogodka s skupino MSS izpolnite elektronsko prijavnico do vključno srede, 26. februarja 2020. Izmed prispelih prijav bo komisija izbrala skupino udeležencev/-k, ki se bodo udeležili/-e Evropskega mladinskega dogodka s skupino MSS.

Več informacij o pozivu za udeležbo na Evropskem mladinskem dogodku 2020 s skupino MSS najdete na: http://mss.si/novice/odprte-prijave-za-udelezbo-na-evropskem-mladinskem-dogodku-s-skupino-mss/

Za več informacij in morebitna pojasnila lahko pišete na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pokličete na tel. št.: 01 425 60 55.

Poziv za udeležbo na dogodku v Sarajevu – zaključni dogodek Map the Gap

Mladinski svet Slovenije išče kandidata/-ko, ki bi sodeloval/-a v projektu MAP the GAP: Ways of enhancing youth participation in local comminities in se udeležil/-a zaključnega dogodka projekta MAP the GAP, ki bo potekal v Sarajevu od srede, 25. marca, do ponedeljka, 30. marca 2020. Več na: http://mss.si/novice/poziv-za-udelezbo-na-zakljucnem-dogodku-projekta-map-the-gap/