Pokličite nas

+386 2 748 29 99

Pišite nam

obcina.ptuj@ptuj.si

Prenesite

aplikacijo

Lahko noč, gospodje

Začetek dogodka: 13.01.2023
Konec dogodka: 13.01.2023

Kovačič, Poredoš, Siter in Mef v živo: “Lahko noč, gospodje”

13. 1. 2023 ob 19:30, Mestno gledališče Ptuj

Skupen koncert “Lahko noč, gospodje!” pripravljajo štirje slovenski glasbeniki, pripovedovalci in kantavtorji Jani Kovačič, Drago MIslej Mef, Vlado Poredoš in Primož Siter.

Na koncertu bodo Kovačič, Poredoš, Siter in Mef preigravali vsak svoje pesmi, si kakšno izmenjali ali posegli po priredbah, med pesmimi pa z občinstvom delili zgodbe o glasbi, družbi in aktivizmu. Štiri kantavtorje različnih generacij in obdobij ustvarjanja povezuje družbeno ogledalo v glasbi in aktivizem v skupnosti, zato gre pričakovati tudi, da na koncertu ne bodo skoparili z angažirano besedo. Nastopi, ki so jih doslej glasbeniki že pripravili skupaj, so nanizali večino znanih napevov in obilo humorja.

Prihaja tudi skupna pesem
Naziv koncertnega sklopa “Lahko noč, gospodje” bo tudi naslov skupne pesmi, ki jo bodo štirje avtorji pisali kar med turnejo, jo sproti preverjali pri občinstvu in obiskovalce koncertov vključevali v ustvarjalni proces. “Časi so takšni, da moramo stvari početi skupaj!” pozdravljajo rojstvo nove pesmi in štart turneje glasbeniki in pripovedovalci Jani Kovačič, Vlado Poredoš, Primož Siter in Drago Mislej Mef.

 

Scroll to Top