Pokličite nas

+386 2 748 29 99

Pišite nam

obcina.ptuj@ptuj.si

Prenesite

aplikacijo

Dobimo se v parku! Šah-park

Začetek dogodka: 01.04.2023
Konec dogodka: 01.04.2023

Dobimo se v parku! Šah-park

1. 4. 2023. 15.00-17.00, Sončni Park (Dominikanski samostan)

Drugo srečanje v ciklu dogodkov Dobimo se v parku!, ki so ga ptujske nevladne organizacije in aktivni občani aktivno oblikovali z željo po oživitvi mesta, spodbujanju druženja med prebivalci in uporabe zelenih površin v mestu.
Druženja se odvijajo vsako prvo soboto v mesecu na različnih lokacijah.

Vse željne mirnega sobotnega druženja ob kavi, šahu in ambientalnih zvokih ptičkov in kitare, vabijo v soboto, 1. 4. 2023 med 15. in 17.00 uro v Sončni park na Ptuju.

Park bodo tokrat uporabili kot prostor za miselno rekreacijo in druženje. Na voljo bodo štiri igralne plošče s figurami in šest igralnih mest, po potrebi bodo pripravili še dodatna mesta za igro.
Vabljeni, da s seboj prinesete tudi svoj šah!


Kliknite tukaj za celoten program dogodkov  “DOBIMO SE V PARKU” v letu 2023!


Kako lahko prispevate k izvedbi bolj zelenega dogodka?
Na dogodek pridete peš ali s kolesom. Za kavo in čaj bo poskrbljeno, vas pa vabimo, da prinesete svoj najljubši lonček ali skodelico ter tako aktivno prispevaš k zmanjševanju odpadkov. Nekaj pa jih bo vseeno na zalogi.

Ekipa nevladnih organizacij: Društvo Steza, KD Objemko, Ženski pevski zbor Lilith, Zasebni vrtec Vilinski gaj – Ptuj, Terezine knjige, DPD Svoboda Ptuj, Kuku – društvo za kreativno udeležbo, Društvo Zoja, Regionalno stičišče NVO Podravja

Scroll to Top