Pokličite nas

+386 2 748 29 99

Pišite nam

obcina.ptuj@ptuj.si

Prenesite

aplikacijo

GLASBA V PARKU

Začetek dogodka: 03.09.2022
Konec dogodka: 03.09.2022

GLASBA V PARKU

3. 9. 2022 ob 19.00, Sončni park

 cena: 15€, 12€ (študenti)

JAZZ ODDELEK GŠ KAROL PAHOR PTUJ

Nastopajo: Nina Horvat, Kaja Maroh, Eva Tilli, Lina Vaupotič, Jure Kekec, Kristijan Jurič,
Stane Hebar – kitara, Samo Ivačič – klavir, Luka Herman Gaiser – bas, Jože Zadravec – bobni

Pevski oddelek Glasbene šole Karol Pahor že 20 let vodi akademski glasbenik in profesor Samo Ivačič. Pri vsakem učencu poiskuša poiskati tisto, kar najbolj ustreza njegovemu naravnemu pevskemu glasu, talentu in seveda tudi osebnosti. Na koncertu bomo tako lahko slišali izredno raznolik program, od jazza, popa, bluesa pa do rocka. Pevci bodo nastopili ob spremljavi učiteljev šole, ki so aktivni glasbeniki in nastopajo v najrazličnejših projektih.

WCKD NATION

Wckd Nation raziskuje nove oblike in zvoke jazzpopa in ga združuje s sodobnimi oblikami soula, experimentalnega R&B ter kitarsko podlago, ki črpa navdih iz zvoka funka 70. let prejšnjega stoletja. Radijske postaje in glasbeni navdušenci so jih hitro označili za eno najbolj navdušujočih mladih domačih zasedb. V prvem letu delovanja so se odpravili na turnejo na Baltiku, nominirani so bili za mednarodno nagrado HEMI Music Awards in postali zmagovalci Zlate Piščali v kategoriji Novinci leta 2020.

MRFY

MRFY je štiričlanska glasbena zasedba iz Novega mesta, ki ustvarja indie rock glasbo. Leta 2018 so pri založbi SonicTribe izdali prvenec Story. Plošča je bila pri publiki lepo sprejeta, skupina pa je z nje izdala skupaj kar devet singlov in videospotov, ki so jih podprli s številnimi nastopi po vsej Sloveniji. Skupina redno sodeluje z izkušenim glasbenim producentom Žaretom Pakom, njihove uspešnice na spletni platformi Youtube pa drvijo proti 200.000 ogledom. Zvesti bazi oboževalcev so se pred kratkim poklonili s happy go lucky singlom Prjatučki, ki je postal hit lanske jeseni. Kasneje letos se obeta tretji single, ki bo napovedal drugo ploščo z naslovom Use in jo boste lahko premierno slišali na odru Katedrale Kina Šiška.

 

org. Arsana

foto: Arsana

Scroll to Top