Pokličite nas

+386 2 748 29 99

Pišite nam

obcina.ptuj@ptuj.si

Prenesite

aplikacijo

Prižig lučk – odpade

Začetek dogodka: 01.12.2023
Konec dogodka: 01.12.2023

PRIŽIG LUČK – PROGRAM ODPADE!

Program Prižiga lučk zaradi slabega vremena 1. decembra odpade, pričetek Ptujske pravljice pa je prestavljen na 3. december.

Zaradi napovedanega slabega vremen 1. decembra je celoten program PRIŽIG LUČK ODPOVEDAN. Lučke bodo najstarejše slovensko mesto v večernem času kljub temu osvetlile.
Vabljeni, da se do pričetka Ptujske pravljice 3. decembra samostojno sprehodite po starem mestnem jedru ter doživite čarobnost mesta na ulicah, v omamno dišečih kavarnah ter v praznično okrašenih ptujskih restavracijah.

Ptujska pravljica se pričenja 3. decembra ob 17. uri, ko bomo praznično dogajanje pod čarobnim svetlobnim lesketom popestrili z bogatim programom:


Organizator: Prižig lučk je del Ptujske pravljice, ki jo organizira Zavod za turizem Ptuj v sodelovanju z Mestno občino Ptuj in Javnimi službami Ptuj.
Pokrovitelj Ptujske pravljice je Zavarovalnica Triglav.

Foto: Stanko Kozel, Albin Bezjak


OBVESTILO O SNEMANJU DOGODKA

Dogodek se lahko fotografira in snema. Z udeležbo soglašate, da se vas sme fotografirati in/ali posneti ter fotografijo in/ali posnetek objaviti na spletnih straneh, v drugih tiskovinah in na družabnih omrežjih organizatorja dogodka (Zavod za turizem Ptuj). Namen snemanja je dokumentiranje aktivnosti in obveščanja javnosti o delu in dogodkih. Več informacij o obdelavi vaših osebnih podatkov in o pravicah, ki iz nje izvirajo, si lahko preberete v naši Politiki varstva osebnih podatkov, objavljeni na: https://visitptuj.eu/varstvo-osebnih-podatkov/.

Scroll to Top