Pokličite nas

+386 2 748 29 99

Pišite nam

obcina.ptuj@ptuj.si

Prenesite

aplikacijo

SLADE PRIHAJAJO NA PTUJ

Začetek dogodka: 24.11.2023
Konec dogodka: 24.11.2023

SLADE + GET BACK


SLADE

Brez dvoma ena najbolj vznemirljivih skupin, ki so prišle iz Velike Britanije v zadnjih 50 letih. S svojo edinstveno mešanico popolnega pop-rock’n’rolla, nezaslišanega sijaja in čiste zabave ter nič manj kot 23 singlov, ki so se uvrstili med 20 najboljših, od katerih jih je bilo 6 uspešnic št. 1 … in 6 uspešnih albumov, so Slade postali trdno priljubljena v srcih oboževalcev po vsem svetu.

Njihova kariera na glasbenih lestvicah je trajala 6 desetletij in njihove trajne pesmi »Far Far Away«, »Cum on Feel The Noize« in »Coz I Luv You« so še danes predstavljene v televizijskih reklamah nekaterih največjih podjetij na svetu.

V letu 2023 praznujejo 50 odkar sta hita “Cum on Feel the Noize” in “Merry Christmas Everybody” dosegla številko 1 na vseh glasbenih lestvicah po svetu!


GET BACK

Glasbeno skupino Get Back sestavljajo prekaljeni mariborski glasbeniki, ki so se po 30 letih nastopanja predvsem v tujini, odločili ustvarjati tudi avtorsko glasbo. Prepotovali so dobršen del Evrope, nastopali na klubskih scenah, festivalih, ter velikih Open Air koncertih in to v družbi največjih Rock Legend kot so Nazareth. Slade, Uriah Heep, Animals, Coloseum, Smokie, Manfred Mann Earts Band, Scorpions, Sweet, ELO …in še bi lahko naštevali.

Več informacij: https://www.eventim.si/si/vstopnice/slade-get-back-ptuj-arena-campus-sava-619389/event.html

Scroll to Top