Pokličite nas

+386 2 748 29 99

Pišite nam

obcina.ptuj@ptuj.si

Prenesite

aplikacijo

Stand-up večer-a, prvi del

Začetek dogodka: 16.03.2023
Konec dogodka: 16.03.2023

Stand-up večer-a, prvi del

16. 3. 2023, 20.00, Kavarna Bodi

Perica Jerković:
Perica Jerković je eden najizkušenejših stand-up komikov pri nas. Od leta 2003 je zabeležil okrog 2000 nastopov v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, Bosni in Hercegovini, Črni Gori, pa tudi v Grčiji in Angliji.
Gostoval je na vseh večjih festivalih stand-up komedije v tem delu Evrope (Festival Panč Ljubljana, Festival Panč Zagreb, Lent Maribor, Standupfest Beograd, Instant ExYu in Opuč Podgorica). Izvedel je vrsto delavnic stand-up komedije (Ljubljana, Koper, Velenje, Zagreb) in posnel avtobiografski dokumentarni film Leto, ki prikazuje leto dni v življenju stand-up komika.

Rok Škrlep:
Rok Šrklep je en hecen model iz Kranja. Je bolj zasanjan kot njegova sošolka Sanja in bolj izgubljen kot letalo v Maleziji. V prostem času – takrat, ko ne išče izgubljenih predmetov ali nagaja sosedu Guštiju – se ukvarja z improvizacijo in novinarstvom. To je fant, ki ima več prijateljev kot pa dlak na obrazu in več piva v grlu, kot vode v kolenu.

David Gorinšek:
David Gorinšek je na pol štajerc, na pol vampir, ki rad pije kri, še raje pa pir. Pravi, da ne posluša glasbe, ker si raje privošči punk-rock, uživa pa v bobipalčkah in švercanju beloruskih potnih listov.

Foto: Mankica Kranjec

Scroll to Top