Pokličite nas

+386 2 748 29 99

Pišite nam

obcina.ptuj@ptuj.si

Prenesite

aplikacijo

ZLATI KROG S PRIMOŽEM ROGLIČEM

Začetek dogodka: 24.09.2023
Konec dogodka: 24.09.2023

ZLATI KROG S PRIMOŽEM ROGLIČEM

Nedelja, 24. september 2023, okoli 12.00, mestna tržnica


KOLESARJENJE ZA DOBER NAMEN

Slovenski kolesarski šampion Primož Roglič skupaj z glavnim partnerjem Novo KBM organizira edinstven kolesarski dogodek: Zlati krog s Primožem Rogličem.


V sklopu dobrodelnega dogodka, s katerim bodo udeleženci zbirali sredstva za Fundacijo Primoža Rogliča, se bo olimpijski prvak s kolesom peljal tudi skozi Mestno občino Ptuj, in sicer v nedeljo, 24. septembra 2023, predvidoma okoli 12.00 ure.

Na mestni tržnici je načrtovana postojanka kolesarske karavane, kjer boste Primožu lahko tudi od bližje pomahali, ga poprosili za avtogram in mu čestitali za vse uspehe in zmage.

Med čakanjem na šampiona in spremljajoče dobrodelne kolesarje, boste lahko s kolesarskim simulatorjem Simathlon na kolesu znamke Elan prekolesarili eno od kolesarskih poti, se udeležili aktivnosti Centra za krepitev zdravja Ptuj in tekom dogodka uživali v pesmih, ki jih bo odpela mlada pevka Vokalne šole Arsana, Lana Levanič.

Lepo vabljeni, da se nam pridružite na tržnici ter pri navijanju ob trasi!

Kolesarjenje v dober namen bo izvedeno v vsakem vremenu. V primeru dežja v okrnjeni obliki brez spremljajočih aktivacij.


OBVESTILO O ZAPORI

Obveščamo vas, da bo v nedeljo, 24. septembra 2023, na Ptuju predvidoma med 11.30 in 13.30 potekal dogodek Zlati krog s Primožem Rogličem. V ta namen bo spremenjen prometni režim.

Posebni prometni režim bo veljal v nedeljo, 24. septembra 2023, predvidoma med 12.30 in 13.30, ko bo Ptuj prečkala kolesarska karavana s Primožem Rogličem na čelu.
V omenjenem terminu bo promet popolnoma ustavila približno 10-minutna mobilna zapora na trasi kolesarjenja, ki bo ohromila promet na naslednjih cestah ter vseh pripadajočih ulicah iz smeri Zgornja Hajdina po Mariborski cesti, Dravski ulici,  Minoritskem trgu, Krempljevi ulici, Mestnem trgu, Miklošičevi ulici, Raičevi cesti,  Maistrovi ulici, Grajeni in čez Vurberk vse do Maribora.

Vljudno vas prosimo za razumevanje in lepo vabljeni, da se nam v nedeljo okoli 12.00 pridružite na mestni tržnici ter pri navijanju ob trasi!


ZEMLJEVID TRASE KOLESARJENJA: https://shorturl.at/fm038, ki letos pelje skozi staro mestno jedro Ptuja: Minoritski trg, Mestni trg, mestna tržnica, Slomškova, Raičeva ulica, Maistrova ulica.


Scroll to Top